INZERÁT
Anotace: Ze šuplíku ... rok 2008
Jsem mladík dobře živenej s kožní nemocí
Oblíkám si zásadně to co se nenosí
Moje IQ i má mluva jsou jedinečný
V pátek večer vykoupu se jdu lovit slečny
Ošklivej jsem jako žába
Tak mi žádná nemá ráda
Pitomej a ještě chudej to je trápení
Velký břicho malá kláda
Je pro chlapa hrozná rána
Kluk jako já ten se v prince těžko promění
Přečteno 573x
Tipy 13
Poslední tipující: piťura, Janna, Ruda Štola, Iva Husárková, Poetik, Frr, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)