V tu ránu´s mě okouzlila,
jako k božstvu k Tobě vzhlížím.
Luzný zjev tak jako víla,
já Ti nikdy neublížím...
Ve mžiku mě okouzlila,
pak nabídla mi černou kávu...
Potom mě tou mokou zlila,
teď bych ji snad zabil, krávu.
:-)))
27.07.2017 18:29:11 | Ruda Štola