v sebestředu tam si předu
jinak už to nedovedu
dobře já sebeláskou vrnim
dobře ty na kterého prdim
v sebečtvrtek v sebepátek
moje já má pořád svátek
jsem fakt hezkej kluk
i zrcadlo se chce líbat
ale mámě nic neříkejte
tý je to fuk, vidím jí zívat
jsem z jedný vesnice
a je mi vosumnáct
máme tu slepice, ožralé opice
co v noci choděj krást
husopasky od nás, hledaj kovboje
a snad bych ňákou zkusil
ne né, na to nemám náboje
a za čas bych se dusil
volám na Prahu
a volám Dál
až budu v Utahu.......
.........................
bacha máma volá
jdi už z tý koupelny!
má výhružný tón
seberu ti telefón!
Bacha ať si nevypíchneš voko ;) zajimavá fotka jako ten narcis:D jo našla jsem v textu pár věcí co mě nutí k sebereflexi jinak sebečtvrtek a sebepátek hm..dobrý
02.08.2017 11:04:20 | xoxoxo
dobrá dobrá děvenko
žádné díky nečekej
nosím v sobě znaménko
jsem totiž adonis
persefona jsi-li
pak teprv napnu síly
02.08.2017 13:31:24 | Akyš