Husitská myšlenka
Anotace: Husitská myšlenka Napadla mě myšlenka, jak vypadal by svět kdyby měl Jan Žižka těžký kulomet. O...
Husitská myšlenka
Napadla mě myšlenka, jak vypadal by svět
kdyby měl Jan Žižka těžký kulomet.
Obrněné žebřiňáky, rychlopalné sudlice
řemdich s plochou dráhou letu
nepřítel by zmizel hned.
Záhy poznali by všici, kdo sú boží bojovníci.
V dnešní době od západu k východu
byl by pouze jeden stát, kde by všichni bez rozdílu mohli z kalicha chlastat.
Přečteno 498x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)