Anotace: Rým ze světa podsvětí kuru domácího
Nejsem Aleš Háma,
Tak jak chtěla máma,
Mám zaprášený tenisky
A z nich čouhá sláma
Tak zahazuju hasák
Mami budu pasák
V hlavě se mi rodí plány
Když rozlepuju časák
Slípka housku klove
Nápady mám nové
Zatím nemá ani páru
Že bude sypat love
Tak kdákněte Marušce
Že mám slípky na mušce
Kdo pípne že nechce šlapat
Chytne kyjem po držce
KDYŽ SE TI ČERV V SLIPECH VRNÍ
PŘIJĎ A UTRAŤ TROCHU ZRNÍ
Láká slogan milovníky
Pubického opeření
Cože Julčo? Nechceš platit?
To by se ti mohlo nevyplatit
Začni snášet zlatý vejce
Nebo by ses mohla ztratit
Lišák nenechá to bejt
Ten zrzavej šmejd
Místo aby platil zrním
Radši spáchá rejp
Tohle není rým či děj
Chci jen ať to všichni věj
Že slípky dřou i po soumraku
Když všichni jiní ptáci spěj