Jste žhavej týpek, pane Villone
Anotace: Já u sporáku jsem, kde únik plynu žíví ten oheň, který v bytě nám působí horko, díky němuž hynu. ...
Já u sporáku jsem, kde únik plynu
žíví ten oheň, který v bytě nám
působí horko, díky němuž hynu.
Tak blízko krbu, zemní plyn proklínám.
Nahý jak červ, v kouři rád umírám,
zhluboka dýchat je mé poslání.
Jan Hus, Palach, ti jsou už ohraní,
Brzo jak oni, budu i já znám
Já síru mám a taky sirky z ní,
Marno popírat, byl to žhavej flám.
Přečteno 466x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Anděl, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)