Díky
Anotace: Díky, že si klikl na mou novinku..
Díky, že si
klikl na mou novinku.
Dneska se cítím,
jak naloženej piškot v pudinku.
A teď skládám slova
jen tak pro radost,
jedna z těch věcí,
z kterých jsem pořád nevyrost.
Jenom tu píšu
a nečtu tvojí tvorbu,
nerozdávám tipy a
nepřidám ti do komentu.
Kilometry komplimentů
jen komplikujou život,
ale zároveň v tom nemáš hloubku,
když furt chlastáš pivo.
Nejsem hledač talentů
a vlastně nevím co tu hledáš,
když přečteš spoustu nesmyslů,
máš pak v hlavě guláš.
Vždyť mě ani neznáš,
vůbec nevím kdo seš,
ale za mě posílám díky,
že ty řádky čteš.
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Frr, lukassnajdr
Komentáře (1)
Komentujících (1)