Pindulína
Anotace: Lehké se jí stát
Potkaly se na mostě
Pindulíny ve vestě
pindily se do města
koupit vejce do těsta
Jedna pindá
"Já ti nevím"
Druhá pindá
"Já se zjevím!"
A jak spolu pindají
poslouchá je potají
Pindulín a Pindule
v pindulíním kočáře
Pindulín volá
"Krindy pindy Pindule!
Je to jako minule.
Pindáš tady s Pindulínou
pro vejce jít je ti líno!
Pindulína volá
"Pindulíne, nech to být!
Pidnám si kdy budu chtít!
Ty si pindáš u piva,
trpí celá rodina!
Přečteno 579x
Tipy 20
Poslední tipující: mirecek, ZILA78, Iva Husárková, piťura, Ruda Štola, Radhuza, Kubíno, Jort, Akyš, Lighter, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)