postižený láskou
pln hojných požitků
s dívkou plných boků
probudilo u mne
tvořivou šílenost
trs myšlenek pozdního sběru
jsem uťal a spálil
a hukot světla
v mé temnotě umírání
rozhoupal zvon
jež zvonil už léta tak maličko
panoptikum nablejskaných seladonů
s povděkem vyslechlo mé žvanění
a začalo zívat
Šíleně krásně tvořivě jsi to napsal...
02.05.2018 15:36:44 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
No, no já nezíval. A to sem nějaký seledon teda sedlnon, sedlalon ....no to španěský šlechtický prasátko :-)
ST
30.10.2017 21:14:45 | klaun
Díky ti
Ale je fakt, že když přezrálého muže
potká taková milá událost
tak jedna polovina lidí pláče :-( :-) a ta druhá se smíchy popadá za břicho
:-) :-) a přitom kroutí očima a ťukají si na hlavu:-)
31.10.2017 08:16:16 | Akyš