Postavu tu asi neznáme
však všichni se tu řechtáme
když napíše pár vtipných vět
To den je náhle s úsměvem
to zuby musí ze rtů ven
kdo pozná ho ať napíše svůj tip
s ním je nám tady určitě líp...
nezlob se na mě, ale za tohle ti nemůžu dát tip
Ale zasloužila bys ..... Velikánskou pusu na obě tváře
a pořádné pomačkání na hrudi.... a ti hadači taky :-)))
moc se neculte
03.11.2017 11:15:16 | klaun
taky si myslím na pana klauna...
02.11.2017 17:10:43 | hledač
Nechci napovídat a svůj názor vnucovat ostatním,ale hned mě napadl "klaun"...:-)
02.11.2017 11:21:49 | Dreamy