zklamanej láskou
ve zkurvenym světě
hledám díru v plotě
nuselskýho zázraku
jakýpa štráchy se mnou
šup a je to
opouštím tělo
a špacíruju v Ďáblicích na hřibitově
tak to je ta smrt?
sedím na ňákym pomníku
kouřim a nikdo mě nevidí
najednou se tam vobjeví
ňákej frajer, celej bílej
a dá mi takovou facku
až sem se probudil
to se stává........neni frajer jako frajer..nejhorší jsou ty bílý-bejvaj to padlý lapiduchové***:-D*:-))*
02.11.2017 15:04:20 | Frr
nojo, ale voco jim vlastně de?
na to se budu muset zeptat jinýho FRRAJERRA
02.11.2017 16:44:54 | Akyš
Je to možná trošku mimo mísu,
ale teď se mě hodně dotýká
a napadá mě,když už jsou ty
Babyboxy,co zachraňují životy,
jestli by nemohli zřídit i boxy
na právě takové opuštění.
Jen tam dát papíry na souhlas
s transplatací...opuštěný by se
možná dočkal odpuštění a díky tomu
by někdo jiný mohl žít...třeba třiceti
letá maminka dvou malých dětí...
Jinak, je moc príma,že jsi se vzbudil.:-)
02.11.2017 11:03:25 | Dreamy