vypli proud
a borůvky se probudily
ze zimního spánku
v mrazícím boxu
kočka přede a lidi jsou hodný
dobrý den a nashledanou
koukám do nebe
paní o francouzkých holích třídí odpad
sněhové vločky jí padají za límec
že jsem se na to nevysrala
venku vládne krásný listopadový hnus
zapli proud
Zeman je v Rusku
na mdloby- je dobrý kafr
na nevolnost- bazalka
na pocení- šalvěj
a na průjem- hřebíček a majoránka
vše promíchat se slivovicí a pravidelně užívat
na játra -je dobrá máta peprná