jsem rozštěpený a uchvácený
ve své milované samotě
kde vedu rozhovor se smrtí
v hloubce věčnosti
ale přichází má milovaná
aby uvedla vše na pravou míru
seš divnej a furt se dloubeš v nose
stavim Boží dům
myslela sem si to
tvá poslední kapka v trenýrkách
propojila severní ameriku s jižní
ale panamský průplav, zdá se
přestal plnit svojí funkci
jdu postavit na kafe
a až dostavíš Boží dům
odstraň prosím všechny animálie
ze svého těla
a ráda tě pak pozvu
na prohlubování společného poznání
Sdílím Ivin názor :) "Odstraň prosím všechny animálie ze svého těla..." - jde do oblíbených.
27.11.2017 10:12:14 | Krysařka
musela jsem si to přečíst abych se mohla soustředit na práci páč vrtalo mi to v hlavě ááá jsem uchvácená boží!!! a jak opička krásně spinká ST :-))
27.11.2017 10:05:46 | Iva Husárková
panama pana má
ať už je to za náma
díkec
27.11.2017 12:47:58 | Akyš
he hahááá Akýšku lidi jsou slavný z mnoha rozličných důvodů plně zasloužených páč jsme si krásně užili :-))
27.11.2017 12:53:48 | Iva Husárková