po schodech zas někdo běží
klepe na dveře
a za nima mrtvice
kouří, tančí, poskakuje
chce si užít
krásná podmanivá kurva
který nikdo neodolá
dem do hospody
ale začínám jí nudit
je se mnou prdlajs
zbaběle se ulejvám
foukne mi kouř do ksichtu
sedne na klín frajerovi vod vedle
a práce jí de vod ruky, šikulce šikovný