Plačky
Anotace: Pro ty, co si ztěžují......
Úctyhodnost stáří……..termín hodný znalce.
Což jenom stáří může dávat kopance
těm, co úctyhodní nejsou?
Slušný člověk snad nemá úctu?
Vážený člověk či chvályhodný je bez šance?
Muži nestárnou…
To jenom jejich těla chátrají
a potají si vypomáhají
kyselou Aminou s kaskaněty
či podepřením svého ega
do útoku troubí
kdy ustupovat třeba
a sevřený šik těla
krůpěje potu vhání na čela
těch úctyhodných starců….
Zapomínají však,
že zrcadlo jen schránku odráží
uvnitř sebe sama
dřímají chlapci kurážní,
jen zapískat
na píšťalku správnou,
probudí se ! a světu ukážou
ač starci úctyhodní
co všechno ještě dokážou!
Přečteno 653x
Tipy 19
Poslední tipující: Stavák, Iva Husárková, piťura, jondys, Amonasr, Ruda Štola, Jort, Kubíno, Akyš, Kate Jodl, ...
Komentáře (13)
Komentujících (5)