Anotace: Víte že, Santa se do domu dostává komínem tak, že do něj skočí a přistane v krbu.
Ozvala se velká rána,
Santa padá komínem,
dolů letí bunda, panna,
také mačky s cepínem.
Kouká trochu vyjeveně,
na dárečky pod stromkem,
smůla bručí zahanbeně,
nazval mě též holomkem.
Zase pozdě, zasakroval,
u vás vede Ježíšek,
nevhodně se potom choval,
v bytě prášil kožíšek.
Koukej mazat honem zpátky,
natřel jsem ho přes zadek,
v kalupu se prodral vrátky,
další špatný výsadek.