Anotace: Po ránu v pátek zvesela.
Ztratila jsem štěstí.
Usnulo mi v předsíni.
Tluču, třískám,
zvoním, křičím...,
nemůžu je probudit.
"Dítě zlaté,
už bylo po nejdelší noci,
potěš mě,
budeme spolu,
ráda jsem jen a jen s tebou,
v tvé upřímné moci."
Ale naslouchám,
uši vytahuji
a za dveřmi jen tiché vrnění.
("Nechci ho urazit,
tak jen vám...
je to spíš medvědí bručení").
Třeba by pomohla
lžička voňavého medu,
dle předpisu sladkou medicínu
a vrátilo by se zpět do pelíšku,
pod mou sametovou
růžovou peřinu.
Růženko milá...v pelíšku často najdeme mnoho. Přińejmenším - člověk pokud si přetáhne peřinu přes hlavu, je v něm sám se sebou, a tak krásně se přemýšlí a sní...přeji Ti, aby tam s Tebou bylo vše, co máš ráda, a na čem Ti záleží...*ST*
05.01.2018 06:46:38 | Anděl