Stará stužka
Napíchnu si
na svou tužku
modrozlatou
snědou stužku
na její černé lemování
napíšu jí věnování:
Pro mou milou družku
starou, špinavou stužku
Míval jsem Tě
kdysi rád
však s potěšením
musím Ti sbohem dát
žij svůj život dál
tak, jak se to sluší
jsi na vrcholku král
v odpadkovém koši
Komentáře (1)
Komentujících (1)