Anotace: Já si jen tak vrním, ale kocourek mrouská.
Moje Kotě, Kočičko, Kotě,
ze spánku volám, křičím:
"Chci tě, chci tě, chci tě!
Mám tě velmi rád."
Tvůj hebký kožíšek,
tvá bystrá chtivá očka,
srst jak mandlový oříšek
jsi má energie,
jsi má nehasnoucí svíčka.
Kocourku milý zavrním,
růžovým jazýčkem se olíznu,
do pelíšku tělíčko zabořím,
a budu sladce spát.
"A ty si třeba mrouskej pod oknem,
mňau."
Mňau Růženko...sice nemrouskám ale mňouknu:) po ránu moc mi pomohlo! *ST*
12.01.2018 06:37:48 | Anděl