Anotace: ----------
pod sukničkou
kouzla, čáry , kombiné
vykračuju za písničkou
dobít slávy hrdinné
možná mě tam čeká zkáza
možná prapor rozvinu
nebudu tam nijak kázat
možná se tam pominu
:)
14.02.2018 14:07:32 | JSJ
Akyš...hezky:):):)
04.02.2018 08:52:03 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?