rano vstavam boli hlava tak vařim kavu
co na hoře leži pro tu kravu
v noci zas nic pořad bučela
v bedně ordinace běžela
tak du do garaže hodit si mašlu
kurva došli cigara tak na to kašlu
ta na hoře bosky zas dupe hleda papuči
musim ji dat par facek ať se to už kurva nauči
hovno umi vařit akorat na rohu v konzumu z ženskyma pořad mele
už mě to kurva nebavi asi ju kopnu do prdele
sused už mě taky sere jeho čokl pořad štěka
taky ma proč jeho stara v rozpolženi heka
kuknu na moju estli je v kalhotkach estli može
bože ta krava teď rano brusi nože
ja to fakt mrdam …