O lásku vždy pečuj s pílí
Ať není svět černobílý
Do lásky se ponoř celá
Nebo skončíš osamnělá
Chceš květiny do vázy?
On na lásku nesází
Ty s ním půjdeš i pod most
Muži uctívají sobeckost
Pro ženu je láska cíl
A chlap je zkrátka imbecil
Nikde se už neutají
Že chlapi všechno podělají
Tak proč mu dávat srdce své
Když si ho neponese?
A když táhneš sama nákup
On se válí v obýváku!
Nesoudit druh podle jedince..:)
18.02.2018 18:38:02 | Yanek
:):):) moc se mi líbí! není nad rozhněvanou ženu...fakt parádní báseň!!!**ST**
18.02.2018 17:59:17 | Anděl