Anotace: .....
provokativní vánek
vykvašených švestek
bublá u mé huběnky
a já slyším akordy
s vůni rtěnky
mojí konkuběnky
chorobná vášeň neřestných
přívalu úzkostí neodolá
a nadlidská síla
vdechne zemské tíži
radostného ducha
panebože a já přestala chlaSTat :-))
22.02.2018 11:23:35 | Iva Husárková
šššššššššššvessssstičččkyyy.....tekuté zlato:) závidím:) **ST**
22.02.2018 06:25:54 | Anděl
moc pěkné Ty hedoniku**:-D :-) ST*
21.02.2018 13:25:05 | Frr
spíš takovej platonickej hedonik ale někdy se zadaří, díky
21.02.2018 14:27:26 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?