Anotace: pro štěstí...
Ty ptáš se mě
jak být šťastná?
a v tobě pořád mráz
Zpraskané tabulky
slepých oken spí
Já vím, oba už víme svý
Být šťastný...
zasněné jaro si zase pláče sněhem
*
*
*
*
*
Tak už si pořiď pilu
nebo raděj nůž?
(do pytle pořád mi trvdíš, že ho máš)
no tak to rozbal frajere
vždyť jsi muž...
jakože pilou zaříznout zimu?...já to zkoušel a začala sypat...možná aby to líp klouzalo po té silnici do pekla....jeaaa
22.03.2018 16:34:10 | enigman
Jj, mám taky ráda to prolnutí živlů...
Řežu to v ledu už 9 let, jsem na tom líp a líp ;)
Pro štěstí musíš se rozhodnou, to sám víš...
23.03.2018 18:51:21 | Malá mořská víla