mrtvolo
křičí dáma plných rtů
a dráždivým smíchem
popichuje
ukňouraného manžela
✴✴✴
pan bačkora plevelný
v podobě nafouklého
sáčku od svačiny
polyká jed
od včely medonosné
a tiše si skuhrá
v uzoučké dolině
rozpuštěných
✴✴✴
dáma lstivě kličkuje
a provokuje chudinku k činu
špásuchtivě
plní ješitný košíček
chcíplé čudličky
✴✴✴
až najednou
hřmotný bohatýr
povstane a povídá
jsem uhlí
rozdělej oheň
ať vzplanu
A je jaro, Jaromíre....na to pamatuj. Hezké. Jarý znamená dlouhověký (rád mlád) a to u Jaromírů obzvlášť platí.ST*
21.03.2018 10:06:27 | Šípková Růženka