Anotace: .....
pes rafnul slepičku
někde tam v mlází
neměla rakvičku
nožkama hází
✴
letí husa
do pekáče
z kůže krusta
husák pláče
viděl milý milou
u potoka s jiným
fiknul oba pilou
a hodil je sviním
...a už si nevrznul, protože ho zavřeli - dvě předchozí strofy jsou v souladu se zákonem. ;-)
27.03.2018 17:07:33 | Laika
Pžiznávám, že jsem od názvu čekal jinou báseň, ale tahle překvapila :DDD
27.03.2018 09:54:09 | Lajtwing
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?