Anotace: Hodi hodi doprovodi, lenochodí babka je zase zkouřená, mladej míchá toulen a zajíček je mrtvej
Hodi hodi doprovodi
Mě povili lenochodi
Pomalučku, polehoučku
Tak to u nich bráško chodí
Jak prozradil úvod
Nezapírám původ
Už ti blesku asi došlo
Nemám k tomu důvod
Čas dát k dílu tlapku
Na vejce barvy kapku
Říznul jsem ji toulenem
Tak proč mám v kufru šlapku
Lenochodí babička, BMW majíc
Zas zkouřená je jako krajíc
V zatáčce je krev a chlupy
Dřív tam stával zajíc
Teď ti zajdo přijde vhod
Že vydávám se na pochod
Že v košíku mám kraslice
Jsem velikonoční lenochod