Anotace: -.-.
mám velkej batoh
a spací pytel
zavtipkoval Karel
když polykal sedmé pivo
✴✴
žhavé paprsky
pod sukní jeho ženy
propukly v bouři
a transprort pochopení
od naproti
se začal prodírat
hustým deštným pralesem
do zpropadené prohlubně
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?