Jaro voní po lese,
zelenají pole se.
Schovej sáňky, pak lyže,
oteplí se pakliže.
Plíseň pařez léta jí,
z jihu ptáci létají.
Mouchy začly létati,
přibývají léta ti.
Chodím krajem zpívaje,
prostořekost z píva je.
Odpadky se válejí
mezi stromy v áleji.
Nezbylo nic z výplaty,
telefon sis vypla ty.
Z kalhot trhá se látka,
kanec brání selátka.
Když odešla k ránu,
dal mu šlak ránu
Pevně se přimknul k opoře,
pak nased a vzteky kop oře
Pádil však málo opatrn,
vtom v cestě mu stál op a trn
Proč museli se kutálet,
tam kde rybář kutá led
"Hle", říkala si létavice,
"on nedožije se léta více"
Dobré konce však se dějí -
jako umrlec milou svou vsedě jí
---
Já vím, není to 100%. Doufám, že je nějaká umělecká tolerance:-)
21.01.2019 22:42:25 | Kyška