Na severe
Anotace: tragikomika za polárnym kruhom v 21.storočí
Na severe Laponec
kŕmi svojho soba
geneticky modifikovaným lišajníkom
taká je už doba.
Na severe Eskimák
ráno loví mroža
s rozdielom, že Versačemu
poputuje koža.
Komentáře (2)
Komentujících (2)