Brněnský kuchař
Anotace: Veselá balada (ano, protimluv) prostořekého šéfkuchaře v centru hlavního města Moravy, který vařil, dostal chutě a potom už to šlo ráz na ráz
Na buřty, na párky,
dvě kila strouhanky
do trouby, na talíř
za Prahu, za Paříž
kuchařský šéf
do tenkých střev
nasoukal masíčko
víc nežli maličko
potom má Aničko,
dostávám chutě,
rozestel peřinu,
hybaj na kutě
břichabol pominu
pocem - já chcu tě!!!
Komentáře (0)