Daně
Daně
Řekl hlemýžď naší Janě,
že za dům neplatí daně.
Jana tomu nevěřila,
ona daně vždy platila.
A pak byla porada,
jak domek dostat na záda.
Pokus dopad velmi špatně,
omdlela, vzpomíná matně,
řekla jenom "milý pane,
radši budu platit daně".
Přečteno 518x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)