Panda
Máme doma medvěda,
koupil nám ho náš děda.
Říkáme mu Fanda,
je to malý panda.
Bambusové výhonky,prý jen jísti musí,
řekli jsme si,ať i jinou stravu u nás zkusí.
Vepřové i maso husí,
telecí, vše se mu hnusí.
Náš údiv byl veliký,
když začal žrát jen knedlíky.
Komentáře (0)