Dárek
Anotace: Z Tokia se táta vrátil. "Copak nám tam asi koupil?" Tomáš dostal pěknou tužku, Míša zas plyšovou ...
Z Tokia se táta vrátil.
"Copak nám tam asi koupil?"
Tomáš dostal pěknou tužku,
Míša zas plyšovou mušku.
Jenom mámě se to zdálo,
že těch dárků bylo málo.
A pak v dílně na ponku,
našla nahou japonku.
Komentáře (0)