Anotace: ,.,.
v samotářském snu
pokouším sám sebe
a sobeckou lásku
pojímám zábavně
ve smíření nad konflikty
✴✴✴
v odloučení světa prost
stále toužím v kyprou žeň
bude to jen pro radost
tak mě lásko neožeň
Akyšku.....usmívám se....jsi moc milý...**ST**
14.05.2018 07:17:07 | Anděl
Ale no tak:-)
14.05.2018 08:44:42 | Akyš
Ten konec mne velice pobavil:-)
13.05.2018 18:09:58 | básněnka
Konec dobrý všechno dobrÿ Krásnou májovou neděli do básněnkova:-)
13.05.2018 18:38:21 | Akyš
Děkuju, užila jsem si ji v básněnkově velice...:-)
13.05.2018 20:52:50 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?