Kámen
Anotace: Snad pokus o trochu humoru...
Letěl kámen letěl, vržený byl mlokem,
Letěl kámen letěl, zastavil se okem.
Zpoza modra kouklo, uvidělo mloka,
Pak se slza vylila a vypadla z oka.
Mlok se tuze lekl, zasažen byl medvěd?
K zemi se však kácí, fotbalista Nedvěd.
Komentáře (1)
Komentujících (1)