nejsem k zastižení
Anotace: Pardón,jsem v sokolovně a předvádím tam cviky zanechám doma vs...
Pardón,jsem v sokolovně
a předvádím tam cviky
zanechám doma vskaz
a chvátám do trafiky
Sory,nejsem k zastižení
v kostele drhnu schody
na dveřích nechám lídtek
a chvátám do hospody
Pracuju na zahradě
budu tam chytat krtka
vyřiďte to té dámě
co říkají jí smrtka
Navečer nejsem doma
zůstal jsem přezčas v práci
řeknu až si mě naložejí
funebráci
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Pavel Vlček
Komentáře (0)