Zakázané myšlenky v kině Čas
Pornografická romantika
Teplé vejce pod kvočnou
Pára utíká z radiátoru
Smysl pro humor
Propíchlý balónek
Víc než hloupý
Chechtal se chechtal až se rozbrečel
A pak začalo pršet
Jedna z mých manželek
Ale to už lítaly facky:-)