Ahoj Světe!

Ahoj Světe!

Anotace: Děkuju kapele Buty za inspiraci

Teď teprve začne život, všechno čeká za rohem
Tak jsem tady, ahoj Světe! Připrav se být ohromen!
Až se třeba zas pohádám s prodavačem bot
Až mi zase někdo řekne, že jsem idiot
Totálně ho sundám tím, že jsem Inženýr s diplomem.

Tak jsem venku ze škatulky „Zoufalci, plebs a chátra“
Na výslednou známku seru, po tom nikdo nepátrá
Nebo že to u státnic smrdělo ostudou
Ty dva roky navíc, ještě s vodřenou hubou
Vojna pro sedací svaly, pro mozek i pro játra.

Na džobsu si hledám práci, fuck off skromnost, fuck off stud
Finance a bankovnictví – zvolna se mi staví úd
Já rozhodně nejdu dělat jen tak cokoli
Lokalita - jenom Praha, možná okolí
Do ciziny asi nechci - dont spík ingliš very gůd.

Doma nic moc, naši mámu nasere teď cokoli
Asi že jsem na pracáku, co jsem vylez ze školy
Za to táta, ten to umí s větším klidem brát
Prý vymyslel kamže moh bych si ten diplom dát
Jen mám ho předtím vyndat z desek, ať to tolik nebolí.
Autor Honza, 17.06.2018
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) pobavils - fuck off skromnost, fuck off stud:D

17.06.2018 11:03:19 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí