Anotace: ...kdo v noci flámuje, nejde včas spát, pozdě pak lituje, když ozve se hlad... (A mně se chce smát:))
Modlitba za dnešní menu
Pane Bože, tys to viděl,
tys to viděl, nezasáh,...
dopřej mi dnes výběr jídel,
než překročí "drahý" práh.
Dvanáctá je mojím katem,
už slyším cinkot lžící znít,
skrytý Bože, v slunci zlatém,
teď pomoz včas jej nasytit.
Zradíš-li dnes, milý Bože,
špatně se mi bude žít,
na manželské, bílé lože,
víc nepříjde mne políbit.
Přijmi Bože, přání ženy,
ať necítí se hladový,
nechť prosby její vyslyšeny,
než bude oběd hotový.
:))
Dreamy! To je krásná modlitba! Já bych nevařila. Jen něco rychlého. Ostatně po flámu se ani moc nechce:-)*ST*
02.07.2018 07:09:09 | Anděl
Já chci jíst, já chci jíst, já chci jíst....
tichotichoticho ti...cho v kuchyni někdo brouká si
jak na harfu přitom do vlasů brnká si
modlitba rozlévá se domem v tichém zpěvu
a dává tichou hlasu něhu
všem těm strávníkům
malím i velký mazlíkům :-)
01.07.2018 22:53:01 | klaun