Sslovoeld
Anotace: mozek a oči by to prý měli bez problému přečíst, tak snad se vám to povede...
Mnžoá by to blya bseáň,
kydby mlěa svola sslolveoedm srpánvá,
jneže chbyí řád a to ptoom oičm dváá,
kpkay zstoli, pvneé nevry,
mít to bilkzo do kraaétnny,
nbeo zmákčuont Escape!
Komentáře (1)
Komentujících (1)