Anotace: ***
Jedenáct prstíků
na těle
Kdopak to asi je
přátelé
Je to duální bytost
ženy
Přítel, společník, druh
jediný
Víš-li to už
Hádej
Hádej
Hádej
Hádej
Hádej
Víš-li to už
Ano, je to
M U Ž !!!
:)))
25.07.2018 10:06:25 | Slav Milo