Mravenec v. Blecha
Jednou v půli července
štípla blecha mravence,
mravenec si vyskočil,
na blechu se osočil.
Hleďte tu blechu,
tropí tu neplechu,
že už takhle v červenci,
pije krev ubohému mravenci.
Přečteno 462x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Tlachapoud
Komentáře (0)