Anotace: ***odpověď ze sluchátka zní***
Jemné chvěni v dušičce
mění řádky v krabičce
3x haló slyšíte mě?
Zabořen jste po uši
v tom pozemském rauši
Haló pane, slyšíte mě....
Haló pane našla se
ta vesmírná naušnička
zdobi
zlobí
třpytí se
Hvězdičky se usmívají...
Ach vy lidé u vody
vytváříte příhody