zhýčkaná svou užitečnou
rolí v uklidnění
ochočeně taje
a stínuje zdánlivou
domněnku přítulnosti
instinktivní intenzita
totiž neustále hlasitě vříská
a žebrá, aniž by byla hladová
☀
"nejlépe ráno a večer pofoukat
pocit blaženosti
a nechat spát"