nedostupná duchaplnost
mi leze do zadku
a hledá něco rozumného
jenže nic
jen rozbředlá slova
bez informačního obsahu
a poetickej rébus
zbloudilých nejasností
...taky si někdy říkám, že "jaá je někdo jiný" /je to jen nastupující demencí ?/ ST* :-D*
06.09.2018 23:06:27 | Frr
Ale to né, a i kdyby
vono při tom našem pinkání slovíčkama
je ta hra potom zajímavější
a nikdo nic nepozná:-)
07.09.2018 08:00:33 | Akyš
Už jak si někde zmínil,
že mě máš rád,jsem si říkala,
že to nejsi ty... :))
06.09.2018 22:59:38 | Dreamy