Buď jak buď
buď
jak buď snad
je mi ke cti
či pro mé štěstí?
že ještě nedala jsem
ránu pěstí ač
měla jsem chuť . . .
nežli rváč spíš diplomat
radši šla jsem hledat klestí
tam třeba mezi duby
což tedy věstí
že ještě
mám svý zuby . . .
bůh
jen suď je-li
mi to ke cti
než někam lézti
že hledala jsem cesty
a taky štěstí celý
třeba mezi těmi duby
což tedy věstí
že mám hodně klestí
a ještě svoje zuby . . .
asi
je to osud
že tedy dosud
mohu ho nésti
možná i proto
že ještě nedala jsem
pěstí ač
měla jsem často
velkou chuť . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts