Prokletí
Anotace: je to velmi temná báseň :D
Prokletí
Nesmíš sklo rozbíti
Jinak zlo se roznítí
Jestli já to uzříti
Tak já tě proklíti
Budeš bloudit po světě
Neuvidíš poupěte
Bude ti furt do breku
Až do tvého pohřebu
Jedna šance však tu je
Na stěnu se maluje
Musíš najít knihu snů
A doručit ji poslům
Jestli to však nezrobíš
Na prach se hned rozdrolíš
Budeš dlouho prokletá
Až tě někdo poleká
Prokletí je konec…TE´D
A teď vem si další jed
Ať mi mužeš sloužit dál
Bez tebe bych se podělal
Komentáře (1)
Komentujících (1)