Posloupnost
.
..
Jsem pořád na cestě
jak ten vlk bez smečky
a co vyceněných zubů
snad ještě můj otec měl
Po něm teď lížu drobečky
Každý krok s tlačící botou bolí
a přesto jdu
vyplazený jazyk zasypu solí
Ležící živote chvíli stůj
Stojící samoto chvíli běž
šlépěj je sotva za botou
vlk zabíjí nezná lež
doženu stěží pátek
před sobotou
Ve spánku utíkám
zoufalý sprint k odpočinku
přes dráty a minové pole
tik tak tik tak
jednou se utikám
---
Stanu se sám sobě
tažným volem.
Přečteno 388x
Tipy 10
Poslední tipující: Kyška, Fany, Kapka, zdenka, jondys, Frr, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (5)
Komentujících (2)