Postavil jsem si z papíru
dva cizokrajný hady
plazej se mi po pokoji
nevím si s nimi rady
Vočíčka jim divně svítí
já tu sedím na stole
proč mi nikdo nepověděl
nedělej to... ty vole!!!
Sobě si můžu nadávat
kam jsem to rozum dal
papírový
skládanky
čert aby je vzal
Zablesklo se, rozsvítilo
kdosi mě oslovil
nabídl mi svoje služby
moje přání, že by vyplnil
Stačí prý mu jen můj podpis
tady je ta listina...
Tak nevím, mám, nemám...
vypadá... jako
vypadá jako by
jako by vypadl z komína…